top of page

Hvor sårbar er dine it-systemer?

Bach IT kan hjælpe dig og din virksomhed med at identificere sikkerhedsbrister, før de bliver udnyttet. Vi udfører en lang række sikkerhedstests, som er skabt til at simulere realistiske angreb mod dine IT-systemer.
 

Vi benytter scanningsværktøjer til at lave sårbarhedsanalyser og levere detaljerede og præcise rapporter, du kan handle på.

 

Vi tilbyder intern it-, ekstern it-, web- og PENTEST sårbarhedsanalyser. Herunder kan du læse mere om de forskellige analyser. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at få en vurdering af jeres behov og et uforpligtende tilbud på jeres sikkerhed og forsvarlig opbevaring af data.

Ring på +45 60 89 44 78

Få komplet overblik over

jeres interne it-sikkerhed

En intern it sårbarhedsanalyse giver dig et komplet overblik over din virksomheds tekniske it-sikkerhed. Den interne analyse omfatter alle servere, routere, trådløse access points, printere, arbejdsstationer etc. Med analysen får I et værktøj, der gør det lettere for dig som sikkerhedsansvarlig at prioritere, hvor I skal sætte ind.

 

I vores rapporter, registrerer vi sikkerhedsbrister, laver en sikkerhedsrating og giver en række praktiske anbefalinger til løsning af eventuelle problemer. Med rapporten opnår du dokumentation for din virksomheds sikkerhedsniveau på testtidspunktet.

Få komplet overblik over

jeres interne it-sikkerhed

Undgå huller i jeres eksterne it-sikkerhed

It-kriminalitet er et stigende problem og kan koste din virksomhed dyrt. Systemnedbrud, datatab, phishing-mails og ligefrem risiko for dårlig omtale, kan komme på din dagsorden, hvis ikke du kender til  systemernes sårbarhed. 

 

I en ekstern sårbarhedsanalyse får du et klart overblik over eventuelle huller i jeres eksterne it-sikkerhed og derved en mulighed for at være på forkant. Analysen indeholder anbefalinger og gode råd og til, hvordan du højner it-sikkerheden i virksomheden.

70% af alle websider

er sårbare overfor datamanipulation og tyveri

Mange virksomheder driver deres forretning på internettet, men langt fra alle får regelmæssigt testet deres websider for sårbarheder. Websider udgør en real sikkerhedsbrist, der kan give hackerne mulighed for at komme ind via websteder og webbaserede applikationer såsom indkøbssystemer, formularer, loginsider og dynamisk indhold m.v.

 

Med en WEB-Security analyse scanner vi alle jeres websider. Processen kan tage fra få timer til 7-8 dage, og i den periode tjekker vi dine databaser, news groups, hjemmesider samt andre relevante kilder og værktøjer.

 

Alle eventuelle sårbarheder gennemgår vi manuelt.

70% af alle websider
er sårbare overfor datamanipulation og tyveri

Har du et godt netværk?

Hackere bliver mere og mere kreative i deres måder at finde nye veje til at angribe virksomheders netværk. En PENTEST-Security test afdækker sikkerhedsniveauet i en webapplikation eller en host med en IP-adresse såsom firewall, en server, et mailsystem, DMZ-systemer eller lignende. 

 

PENTEST-Security er udelukkende en manuel opgave, hvor vi forsøger at kompromittere netværket bl.a. ved hjælp af forskellige koder, der kan udnytte sårbarheder (xploits) og zero-day (ikke offentligt kendte) sårbarheder. Ved at lade Bach IT teste virksomhedens netværk, får du et professionelt overblik over eventuelle sårbarheder.

Hvis du har brug for en netværksløsning eller firewall, kan du læse mere her.

bottom of page