Hvor sårbar er dine it-systemer?

Bach IT kan hjælpe dig og din virksomhed med at identificere sikkerhedsbrister, før de bliver udnyttet. Vi udfører en lang række sikkerhedstests, som er skabt til at simulere realistiske angreb mod dine IT-systemer.
 

Vi benytter scanningsværktøjer til at lave sårbarhedsanalyser og levere detaljerede og præcise rapporter, du kan handle på.

 

Vi tilbyder intern it-, ekstern it-, web- og PENTEST sårbarhedsanalyser. Herunder kan du læse mere om de forskellige analyser. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at få en vurdering af jeres behov og et uforpligtende tilbud på jeres sikkerhed og forsvarlig opbevaring af data.

Ring på +45 60 89 44 78

Få komplet overblik over

jeres interne it-sikkerhed

Undgå huller i jeres eksterne it-sikkerhed

70% af alle websider
er sårbare overfor datamanipulation og tyveri

Har du et godt netværk?

Fortrolighed

Alle indsamlede oplysninger, fortrolig information samt bevismateriale Bach IT kommer i besiddelse af er underlagt vores egne strenge vilkår og betingelser for tavshedspligt. Ligesom vi også udfærdiger og indgår formel hemmeligholdelsesaftale (NDA), når det er påkrævet.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Bach IT døgnet rundt for én times GRATIS rådgivning og vurdering af din/jeres situation.
 

Ring på +45 60 89 44 78

Ravnsbjergvej 6   /   3480 Fredensborg   /   +45 60 89 44 78  /   tb@bachit.dk

©2019 Powered by Nord Kommunikation