top of page
dreamstime_139322585_WEB.jpg

NETVÆRK

Vi er gode til at ”netværke”

Hos Bach IT leverer vi alt indenfor netværksløsninger – og vi er gode til det. Vi leverer netværksløsninger til caféer, hoteller, virksomheder, boligforeninger, restauranter og private hjem. Vi kommer gerne ud og holder et uforpligtende møde med dig om jeres behov og finder den rigtige løsning til jer. 

 

Måske halter det med det trådløse netværk?

I dag er trådløse netværk en stor del af hverdagen – og det skal bare fungere! Har du problemer med det trådløse netværk, kan det være vanskeligt at finde fejlen, da der kan være mange fejlkilder.

 

Vi har måleudstyret til hurtigere at finde fejlene ved at lave en dækningsanalyse af jeres trådløse netværk. På den måde kan vi hjælpe jer med at finde frem til den optimale dækning og installation fremadrettet.

 

Kend dit netværk til bunds!

Vi kan indsamle informationer og lave dokumentation og netværkstegninger over jeres infrastruktur, så I har et godt overblik. Dette kan være en uvurderlig ting i tilfælde af systemnedbrud og fejlfinding.

 

Orden i serverrum og rackskabe

De fleste virksomheder har ikke den nødvendige tid til få styr på serverrum og rackskabe. Ofte er krydsfelter et stort rod af kabler og ingen ved, hvor hvad fører hen. Vi har stor erfaring med at foretage oprydning i sådanne "fuglereder" og samtidig dokumentere det – til fremadrettet brug.

bottom of page