OM BACH IT

Bach IT er en it- og rådgivningsvirksomhed etableret af it-teknikker Thomas Bach.

Thomas er oprindelig uddannet elektriker men har sideløbende med sit elektrikervirke, uddannet sig indenfor teknik, netværk og sikkerhed. Thomas har adskillige certificeringer i Microsoft og Cisco. Han har et bredt kendskab til nye teknologier og arbejder meget alsidigt med varierende it-opgaver.

Virksomhedens primære kunder er mindre virksomheder med mellem 10-50 ansatte som modtager rådgivning, support samt undervisning i fx it- sikkerhed m.m.

Bach IT tilbyder ligeledes private kunder rådgivning og support.

"I Bach IT har vi gjort det til vores kerneforretning at sikre og styrke IT-løsningerne i din forretning"

"Det vigtigste for mig er at sikre, at vores kunder er meget tilfredse. Derfor handler det om at holde et kontinuerligt højt serviceniveau og udvise fleksibilitet så vores kunder føler sig i trygge hænder"

Thomas Bach, ejer

Fortrolighed

Alle indsamlede oplysninger, fortrolig information samt bevismateriale Bach IT kommer i besiddelse af er underlagt vores egne strenge vilkår og betingelser for tavshedspligt. Ligesom vi også udfærdiger og indgår formel hemmeligholdelsesaftale (NDA), når det er påkrævet.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Bach IT døgnet rundt for én times GRATIS rådgivning og vurdering af din/jeres situation.
 

Ring på +45 60 89 44 78

Ravnsbjergvej 6   /   3480 Fredensborg   /   +45 60 89 44 78  /   tb@bachit.dk

©2019 Powered by Nord Kommunikation